Plejeguide

Wallin har gjort sit for at udvikle en sko, som er slidstærk, men for at skoene holder, er det vigtigt at du også selv passer godt på dine Wallin sko.

Følg nedenstående anbefalinger og du vil forlænge levetiden på dine sko.

  • Skift sko hver dag:

Dine fødder afgiver rigtig meget fugt, og selv om du måske synes, at skoene føles tørre næste dag, efter at du har gået i dem, skal materialerne have mere tid til at tørre. Wallin anbefaler at du har minimum 3 par sko at skifte imellem. Det optimale er at skifte sko hver dag og have 5-6 par sko at skifte imellem.

  • Imprægnering:

Plejen starter allerede inden brug. Imprægneringen skal foregå udendørs eller i et stærkt ventileret rum. Hold ca. 30 centimeters afstand og sprøjt imprægneringen på. Hellere 3 tynde lag end ét tykt. Dine sko skal imprægneres min. 1 gang om måneden. Ved regn 1 gang om ugen.

  • Børstning:

Ruskind skal børstes med en dertil egnet børste, så overfladen kradses let op.

  • Skocreme:

Glat skind skal behandles med skocreme. Det er vigtigt at sikre at evt. skidt fjernes fra skoen inden. Brug en blød svamp eller klud og vask forsigtigt skidtet af skoene. Brug gerne vand hvis de er meget beskidte, men undgå, at skoene bliver drivvåde. Herefter skal skoen tørre godt, og så påføres skocremen med en blød klud eller aflagt sok. Lad skocremen sidde mindst en time og puds derefter. Skocremen skal passe til læderet og farven.

Scroll to Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og bliv den første til at modtage nyheder.