HENVIS EN VEN

Når du handler på vores hjemmeside kan du henvise en ven via e-mail.

Din ven vil modtage en personlig rabatkode på 10% fra dig.
Når din ven indløser rabatten på wallin-shoes.dk får du automatisk en rabatkode som giver dig 10% på din næste ordre.

SÅDAN FUNGERER DET:

  1. Foretag din ordre
  2. Tryk på knappen ”Del via e-mail” i din ordremail eller på kvitteringssiden
  3. Indtast e-mail på din ven
  4. Din ven modtager en e-mail med en rabatkode på 10%
  5. Når din ven har gennemført et køb med denne rabatkode – modtager du automatisk en personlig rabatkode på 10% på e-mail, som kan benyttes af dig på din næste ordre

Bemærk, at du kun kan anvende én rabatkode pr ordre. Hvis du henviser flere venner, vil du skulle benytte rabatkoderne til de efterfølgende ordrer.

VILKÅR & BETINGELSER

Kvalificeret henvisning
En kvalificeret henvisning defineres som et køb foretaget på wallin-shoes.dk af en person (en “henvist kunde”), der benytter din personlige rabatkode.

Du kan henvise 1 kunde ordre og kan anvende 1 rabatkode på 10% pr ordre.

Den henviste kunde og henviseren kan ikke være den samme person (f.eks. ved at bruge en anden e-mailadresse). Wallin Shoes forholder sig retten til at afvise henvisningen og ordren.

Gyldighed
Gyldighed er begrænset til enkeltpersoner. Wallin Shoes henvisningskampagne kan ikke bruges af virksomheder. Rabatkoden udløber 1 år efter at den er opnået/tilsendt. ”Henvis en ven”- rabatkoder kan ikke benyttes sammen med andre tilbud og rabatkuponer.

Rabatkoden gælder på ordren ex fragt.

Ordrer der er lagt inden ”Henvis en ven” programmet er effektueret – er ikke tilknyttet en henvisning. Det vil kræve en ny ordre.

Ret til at lukke konti
Wallin shoes forbeholder sig retten til at lukke en henvisers og/eller henviste kundes konto og til at anmode om korrekt betaling, hvis henviseren og/eller den henviste kunde forsøger at bruge Wallin Shoes Henvis en ven-program på en tvivlsom måde eller overtræder nogen af disse vilkår & betingelser.

Ret til at Annullere Henvis en ven Program- eller Ændre Vilkår.
Wallin Shoes forbeholder sig retten til at annullere Henvis-en-ven-programmet eller til at ændre disse vilkår og betingelser til enhver tid efter eget skøn. Alle ubrugte henvisningsbelønninger vil gå tabt på dette tidspunkt.

Scroll to Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og bliv den første til at modtage nyheder.