This is custom heading element

This is custom heading element

Man kan nok ikke forestille sig, hvordan smerter ved leddegigt føles, før man selv har oplevet dem. Smerter opleves og håndteres forskelligt fra person til person. Men noget af det sværeste er formentlig, at smerterne ikke kan ses af andre. Og at det er vanskeligt at beskrive dem.

Når betændelsen i leddene blusser op, vil man ofte opleve at have smerter ved aktivitet. For mange vil denne smerte ved aktivitet, forårsaget af leddegigt, kunne afhjælpes med Wallin Komfort Sko.

This is custom heading element

This is custom heading element

Udviklingen af Wallin Komfort Sko begyndte da markedsundersøgelser viste, at plads og support var det vigtigste for kunderne. Disse elementer var de vigtigste når de valgte deres semi-ortopædiske fodtøj. Wallin Sko´s grundlægger og kreative designer, Christian Wallin, har altid haft en drøm om at lave semi-ortopædiske fodtøj. Dette fodtøj skulle have den rigtige “rocker-sole” og støtte til at hjælpe folk ud af deres daglige elendighed. Og hermed hjælpe dem til at være mere aktive og opnå en højere kvalitet. Han ønskede at lave en stilfuld moderne sneaker med konstruktionerne / funktionerne i en semi-ortopædisk sko.

Du kan læse mere omkring vores semiortopædsiek fodtøj her

This is custom heading element