Returnering

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret. Eventuelle returneringsomkostninger afholdes af køber. Ønske om fortrydelse skal meddeles Wallin A/S senest 14 dage efter leveringen og være os i hænde senest 14 dage efter, vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.
Ønsket om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail info@wallin-shoes.com. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Varens stand ved returnering
Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde, som hvis du handlede i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Wallin A/S at vurdere varens stand.

Returadresse:

Wallin A/S
C/o House of Accessories
Islevdalsvej 96
2610 Rødovre